Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2014 12:31 - Ще се оправи България!
Автор: armorica Категория: Други   
Прочетен: 2440 Коментари: 0 Гласове:
2



Имаме си готов бъдещ президент в лицето на господина Безцензурова. Хем млад, хем политически необременен, хем бързо се учи.
От софийската среща със симпатизанти в НДК до учредяването на партията ББЦ не мина и седмица, а какво развитие видяхме! Само погледнете снимките (не знам кои са фоторепортерите, но съм им дълбоко благодарна за ценния илюстративен материал - без никаква ирония казано!).
image Застанал почти мирно, гледа напред - нищо особено в стойката. Горе-долу така заставаме ние, българите, когато звучи националният ни химн. Но ето, няма и седмица след това, вече като шеф на партия - каква дълбока промяна... image Да беше малко по-черничък по рождение, направо с Барачето Обамско да го сбъркаш!  Възможно е в американската конституция да е записано, че когато слуша своя национален химн, американецът е длъжен да положи ръка на сърцето си. А е възможно и да не е записано, което май е по-вероятно. Изобщо американците се стремят да демонстрират - именно да "демонстрират"! - че каквото им е на сърцето, това им е и на устата. Или на ръцете - понеже много обичат да се изразяват с жестове. Но само като се сетя за сърдечностите на USA-ското общуване - живите маски с ококорени очи и набръчкано чело, задължителните "обичам те" в края на всеки телефонен разговор... започва да ми се повръща от мултиплицирано лицемерие.
Затова сега питам - от какъв зор един политик, заявил се като български, клоунадничи с подражание на американския език на тялото? Дали не действа на принципа "fake it till you make it"  - "преструвай се, докато започнеш да го правиш естествено"?!
Както и да се развие политическата ви кариера, господин Безцензуров, американеенето няма да ви спечели дивиденти, ако не слушкате онези, у които "химнът - с ръка на сърцето" е вроден рефлекс, а не папагалщина.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: armorica
Категория: Други
Прочетен: 898374
Постинги: 250
Коментари: 351
Гласове: 833
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930