Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 17:01 - Врачански питбул = пернишки голф
Автор: armorica Категория: Други   
Прочетен: 2098 Коментари: 0 Гласове:
1



Моите извинения към врачани и перничани. За съжаление някои страшни събития в Перник, а сега и във Враца, родиха нови фрази, които удрят по честта на всички техни граждани.

Голф с пернишка регистрация преди време уби трима младежи, които близките им никога няма да прежалят, а сега вестник "Стандарт" стряска читателите си на 13 май - "Мария остана без нос след поредното нападение на домашния "любимец"... Какъв любимец, какви 5 лева! Извинете, 50 - толкова броил за паленцето преди 3 години бащата на невинната жертва. И за да не му отидат зян парите, държал кучето от и без това агресивна порода изключително в жилището - ден и нощ, без никакво извеждане. И пудел би откачил от такъв режим, какво остава за питбул.
"
Бащата е много агресивен, пие и бие жена си, пише по-нататък в "Стандарт". В този дом се вихрят страшни караници, тропане и чупене, разказват врачани, които дори не живеят в блока, където е жилището на фамилията. Нахапаната Мария е третото непланувано дете в семейството. Тя има пълнолетни брат и сестра, които рядко се прибират
от София заради постоянния кошмар в дома й. Бащата навремето бил шофьор, но вече не работи. От ревност не пускал и жена си да прекрачва прага.
"
Анонимният засега врачанин явно не изпитва угризения за това, че животното много пъти е ръфало жена му, че сега за трети път е нападнало детето му. Не му пука дори за самия себе си. Ръка е чупил, отбранявайки се от звяра, но какво от това! Той не е кой да е, той си има питбул - пукайте се, завистници!
Едва ли от някакъв доста закъснял срам пред семейството - лицето на дъщеря му е вече непоправимо повредено, а животът й е оцелял на косъм - той е решил да махне кучето от дома си. Маха го, за да го опази. Него - животното. Не семейството си. И изобщо не му пука, че излага на опасност живота на друг човек - пенсионерката, която къде доброволно, къде насила принудил да приеме песа.
Какъв е този човек? Може ли изобщо да бъде наречен "човек"? Защо все още никой не съобщава името му?
Ако можех лично да дам съвет на тази жена, бих настояла тя да потърси убежище при организация за подпомагане на малтретирани жени. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Ако й е мил собственият й живот и този на детето й. Куче можеш да застреляш, ревността умира с ревнивеца.
Застреляният питбул няма вина, че природата му е дала голяма доза агресивност. Няма вина и за режима, на който е бил подложен и който още повече го е "озверил". Добър е Господ, че дотук всичко се размина без отнет човешки живот.
Чакам да узная от медиите, че виновникът за този ужас си е получил наказанието!


Тагове:   голф,   питбул,   ревност,   бездушие,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: armorica
Категория: Други
Прочетен: 893586
Постинги: 250
Коментари: 351
Гласове: 833
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031